Újdonságok Cleonál

Utolsó bejegyzés óta számos változás történ Cleo-design oldalon.

Mint láthatjátok teljesen megújult az oldal, készült egy webáruház is. Ezentúl ott is meg lehet vásárolni a termékeimet, nem szükséges levélben vagy telefonon megkeresni engem.

Bővült a termékpaletta is. Készítek már lézervágással különböző használati tárgyakat, díszeket, dobozokat, sőt még ékszereket is.

Régi vágyam volt kipróbáni az égethető gyurmát, egyre nagyobb tapasztalatom van már ebben a technikában is, így néhányat megtaláltok már a webáruházban is. Bámulatos ez az anyag, egyszerűen imádom, rengeteg lehetőség van benne, és mivel nagyon könnyű, így viszonylag nagy ékszereket is lehet belőle készíteni, mert nem húzza le se a fület, se a nyakat, nagyon kényelmes viselet, ráadásul nem okoz allergiát.

Kitűnően kombinálható más anyagokkal, így ásványokal, műgyanta gyöngyökkel, fával, fémmel, bőrrel. Szóval fogtok látni tőlem ezentúl ilyen ékszereket is. Íme néhány belőlük:

Mivel már többen kerestetek meg a kérdéssel, kéréssel, hogy lesz-e ebből is tanfolyam, így örömmel jelentem be, hogy igen, már lehet jelentkezni Ékszergyurma workshopra is, részletekkel hamarosan jelentkezem.

Shopping Cart