Gyakran Ismételt Kérdések

Ez mindig attól függ, hogy mit szeretnél. Vannak olyan termékek, amelyek egyszeri és megismételhetetlenek, vagy pl. az ékszerben olyan ásvány van, amiből nem tudok többet beszerezni, ezért lépj velem kapcsolatba, és megbeszéljük.
Minden terméknek más az elkészítési ideje, ezért rendelésnél kérlek ezt vedd figyelembe.
Az ezüstözött ékszer ugyanúgy viselkedik, mint az ezüst. Az ezüst is a ként vonja ki a környezetéből, ezért kezd először kicsit sárgulni, majd barnul és a végén feketedik. Ezért van az, hogy gyógyvízben fekete lesz, vagy olyan környezetben, ahol sok vegyszert használnak (pl fodrászat) . Az ezüstözött ékszert is meg kell néha tisztítani ezüst tisztítóval.
Sajnos, mint semmi a világon, ezek sem örök életűek. Azok az ékszerdrótok, amiket használok, pont erre találták ki, a lehető legjobb minőség, amit kapni lehet. Van rajta egy vékony védő bevonat, ami sokáig megóvja a színeződéstől és kopástól. Ha pedig idővel mégis megkopik le lehet ezüstöztetni.
Az ezüstözött ékszerdrótból készült medáljaim, fülbevalóim, gyűrűim és karkötőim  nikkel mentesek, nem allergizálnak. A vörösréz ékszerek szintén nem tartalmaznak nikkelt, azért ha arra vagy allergiás, akkor bátran viselheted.

Érdekel az egyedi
drótékszer tanfolyam?

Magyarországon egyedül álló módon csak nálam sajátíthatod el a drótékszer készítés csínját-bínját. Gyere el következő tanfolyamomra!

Shopping Cart