Rólam

Schneider Erika vagyok, szakmám szerint varrónő és ötvös fémműves.

Pici gyerekkorom óta mindig bütyköltem valamit, kezdődött a keresztszemes hímzéssel, majd ahogy nőttem, és egyre ügyesebb lettem, anyukám úgy tanított mindig újabb technikákra. Mire kikerültem a gimnáziumból már profi szinten kötöttem, horgoltam, a hímezés több fajtáját ismertem.

Érettségi után autodidakta módon tanultam meg varrni, majd pár év után elindultam az első Burda varróversenyen, melyet kizárólag amatőröknek rendeztek. Itt negyedik helyezett lettem, és ez ösztönzött arra, hogy beiratkozzak szabás-varrás iskolába, melyet kitűnő eredménnyel végeztem el.

Gyakorlatilag azóta ez a fő állásom, de ez mellett mindig volt valami más kreatív hobbim is. Csipkeverés, decupage, festés, rajzolás, üvegfestés, gyöngyfűzés, szappan öntés.

A drótékszer készítésre egész véletlenül akadtam rá, de egyből szerelem lett, és hosszú éveken át semmi más hobbim nem is volt. Egy idő után már tanfolyamot is tartottam, nagyon sok, jelenleg is alkotó drótékszeres tanulta meg nálam az alapokat. A drótékszer után viszont egyenes út vezetett az ötvös iskolába (2 éves, esti felnőttképzés) , melyet már felnőttként 46 évesen végeztem el, de ez után is élt bennem a vágy, hogy mindig valami újat tanuljak, vagy legalább próbáljak ki.

Szóval a webáruházban és a blogon is találkozhattok az épp aktuális hobbim termékeivel. A már említett drótékszer, ötvös ékszer, bőr ékszerek és apróbb használati tárgyak, textil termékek, táskák, pénztárcák, lakásdíszek, lézervágott és gravírozott dobozok, díszek, ékszerek, műgyanta ékszerek és díszek, textil babák.

Minden termékem szívvel-lélekkel készül, egyik sem „munka” eredménye. Mindig azt készítem, amihez épp ihletem és kedvem van, ezért árad belőlük a pozitív energia és szeretet. Remélem, hogy aki megvásárolja bármelyiket nagy-nagy öröme lesz benne.

Ékszerek

Ezüstözött, vörösréz, fa, textil
és bőr

Kiegészítők

Kulcstartók és egyéb
apróságok

Lézervágás, gravírozás

Lézervágott ajándékok és kreatív termékek

Érdekel az egyedi
drótékszer tanfolyam?

Magyarországon egyedül álló módon csak nálam sajátíthatod el a drótékszer készítés csínját-bínját. Gyere el következő tanfolyamomra!

Shopping Cart